dimarts, 30 de desembre del 2008

Pebrots farcits serbis

Ingredients
6-8 pebrots vermells
400g de carn picada de vedella o porc
1 tassa d'arròs
2 pastanagues
2 cebes
1 cullerada de julivert tallat
2 culleradetes de sal
½ tassa d'oli d'oliva
2-3 patates
2 cullerades de farina normal
1 culleradeta de pebre dolç
1 culleradeta d'herbes deshidratades

Preparació
  1. Fregeix la ceba tallada i les pastanagues ratllades en oli d'oliva a temperatura entre mitjana i alta. Mou-ho constantment
  2. Després de 2-3 minuts afegeix la carn picada i la sal i continua fregint durant uns altres 4-5 minuts
  3. Aparta-ho de l'escalfor i afegeix-hi l'arròs, la farina, el pebre dolç i les herbes deshidratades. Mou la barreja
  4. Amb una cullera omple els pebrots. Tapa els pebrots per dalt amb una llesca de patata
  5. Posa els pebrots en una olla
  6. Posa les patates que han quedat entre els pebrots
  7. Posa-hi aigua fins que els pebrots estiguin coberts. Fes-ho bullir a temperatura baixa durant 40-45 minuts
  8. Posa el julivert tallat per sobre. Serveix-ho calent






nyam!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que tinc problemes per publicar...
He trobat el teu bloq buscant "La trampa balcánica", llibre que no hi ha manera de localitzar. Per cert, saps una recepta fàcil per fer burek?
Ara si, bon any 2009!

laura ha dit...

http://recipes.wikia.com/wiki/Burek

el problema és que aquí no tenim aquella pasta que fan servir.. però una amiga sèrbia em va dir que se'n podia trobar per Barcelona, en alguna botiga turca, tot i que encara no he provat de buscar-ne. Si la trobes, diga-m'ho!