dimecres, 20 d’abril del 2011

PROJA (menjar típic de Sèrbia)



ingredients:
5 tasses de cafè de farina de blat de moro
3 tasses de farina normal
3 tasses d'oli
3 ous
un iogur natural
1 tassa d'aigua
2 sobret de llevadura

opcional:
formatge fresc (tallat a dauets)
espinacs
...

es barreja tot, es posa en una plata al forn, a uns 200 graus durant uns 20-30 minuts (fins que quedi daurat) i ja està, ja heu fet proja :)

4 comentaris:

. ha dit...

Ostres! provaré de fer una proja, demà :) paraula d'honor!

Si veig que s'intent ha sortit bo i em fa el pes, ja me les apanyaré perquè en vegis una foto, del resultat :)


Ara... quin gust té? Com és que ens mostres un pastís serbi? :O


Salut

laura ha dit...

molt bé!
sort amb la farina de blat de moro, que a vegades és difícil de trobar... crec que nosaltres vam comprar-ne en una botiga romanesa. La veritat que el que s'utilitza és el mateix que el que es fa per fer farro, o per fer polenta, ..
Veig que en els ingredients m'he oblidat d'afegir la sal :S però és una miqueta, que si no se n'hi posa queda massa soso. I no són 2 sobrets de llevadura, sinó un. Quin desastre, poso una recepta que poso al bloq i no sé ni escriure-la bé!!

Tinc molts amics serbis i sempre que és alguna festa en fan, però no és ben bé un pastís, en el sentit que no és dolç, però ja veuràs que t'agrada!

. ha dit...

no no, el desastre sóc jo!!! una que faig i se'm crema u___U no vaig poder-la ni tastar!!!!!


En fi, el segon intent anirà millor, i més sabent que he de posar menys llevat :)


Salut i aliments!

PD: Voltaj és serbi o esperanto?

laura ha dit...

has de vigilar una mica més doncs! no és gaire estona, s'ha d'anar mirant i punxant fins que vegis que no està cru

Voltaj és un grup romanès! Vols dir que hi ha grups que cantin amb esperanto? Bé, tot pot ser!