ingredients:
5 tasses de cafè de farina de blat de moro
3 tasses de farina normal
3 tasses d'oli
3 ous
un iogur natural
1 tassa d'aigua
2 sobret de llevadura
opcional:
formatge fresc (tallat a dauets)
espinacs
...
es barreja tot, es posa en una plata al forn, a uns 200 graus durant uns 20-30 minuts (fins que quedi daurat) i ja està, ja heu fet proja :)
4 comentaris:
Ostres! provaré de fer una proja, demà :) paraula d'honor!
Si veig que s'intent ha sortit bo i em fa el pes, ja me les apanyaré perquè en vegis una foto, del resultat :)
Ara... quin gust té? Com és que ens mostres un pastís serbi? :O
Salut
molt bé!
sort amb la farina de blat de moro, que a vegades és difícil de trobar... crec que nosaltres vam comprar-ne en una botiga romanesa. La veritat que el que s'utilitza és el mateix que el que es fa per fer farro, o per fer polenta, ..
Veig que en els ingredients m'he oblidat d'afegir la sal :S però és una miqueta, que si no se n'hi posa queda massa soso. I no són 2 sobrets de llevadura, sinó un. Quin desastre, poso una recepta que poso al bloq i no sé ni escriure-la bé!!
Tinc molts amics serbis i sempre que és alguna festa en fan, però no és ben bé un pastís, en el sentit que no és dolç, però ja veuràs que t'agrada!
no no, el desastre sóc jo!!! una que faig i se'm crema u___U no vaig poder-la ni tastar!!!!!
En fi, el segon intent anirà millor, i més sabent que he de posar menys llevat :)
Salut i aliments!
PD: Voltaj és serbi o esperanto?
has de vigilar una mica més doncs! no és gaire estona, s'ha d'anar mirant i punxant fins que vegis que no està cru
Voltaj és un grup romanès! Vols dir que hi ha grups que cantin amb esperanto? Bé, tot pot ser!
Publica un comentari a l'entrada